Rindi text & förlag
Pia Rockström

 

Leva för två - ett unikt band

En föreläsning utifrån boken Leva för två - tvillingar som förlorat sin tvilling berättar. Den handlar om det starka bandet mellan tvillingar, ett band som skapas redan i livmodern, och vad som händer när en tvilling dör i något skede av livet. Upplevelsen delas av tvillingar över hela världen vilka också får en röst i föredraget.

 

När röster blir starka tillsammans

En timmes föreläsning med en mix av alla mina tre intervjuböcker, Leva för två, Sensitivt ledarskap och Högsensitiva berättar. Det handlar om högkänslighet, ett hållbart arbetsliv och om tvillingbandet som gör en tvillingförlust så speciell. Jag berättar om hur skrivarresan har tagit mig från den här stranden i Råå där jag gjorde mina allra första intervju i rollen som författare till att idag ha gått utanför Sveriges gränser för att skriva boken om att förlora en tvilling.

 

Dags att som påfågeln breda ut sina vingar 

En timmes föreläsning om det mjuka ledarskapet, om mitt skrivande och om högkänslighet. Jag berättar framförallt om min senaste bok Sensitivt ledarskap samt läser ur Sensitivt ledarskap och Högsensitiva berättar. Föreläsningen är på en timme och följs av frågestund på en halvtimme.

Högsensitiva berättar i text och foto

I den här föreläsningen pratar jag om det många drömmer om - att ge ut en bok. Jag berättar hur jag gjorde men pratar förstås också om boken Högsensitiva berättar. Jag gör föreläsningen tillsammans med min man Mattias Rockström som pratar kring fotografierna han tagit till min debutbok. Fyrtiofem minuters föreläsning och en frågestund efteråt.Jag tar samma pris för en föreläsning som författarförbundets rekommendationer. 

https://forfattarforbundet.se/radgivning/arvodesrekommendationer/framtradandearvode/

 

 

Post
Instagram