Rindi text & förlag
Pia Rockström

AKTUELLT: I november 2023 kommer den engelskspråkiga versionen av Leva för två ut på ett förlag i London! Läs mer här

Jag skriver i intervjuform och älskar att låta ett ämne berättas av många röster. Varje gång jag skrivit klart en bok har jag inte tänkt att skriva en till. Men så har idén bara kommit och varje gång fått mig att gråta - för att det känns så rätt. Jag tror därför inte att jag skulle skriva på något som inte blir något. Jag väntar helt enkelt in den stora passionen. 
Jag har skrivit hela mitt yrkesliv som journalist. 2017 när min debutbok "Högsensitiva berättar" kom, där jag intervjuat 22 högkänsliga personer, upptäckte jag hur fantastiskt hemma jag känner mig i författarvärlden. Hela mitt inre jublar när jag vistas här. 2020 kom uppföljaren "Sensitivt ledarskap" på Tegar förlag. Med en påfågelfjäder som symbolik manar boken dig som sensitiv att ta plats och breda ut din vackra fjäderdräkt. Att vara inkännande får aldrig hindra dig att ta de ledande rollerna. Min tredje bok "Leva för två" är ny för året, den handlar om att som tvilling förlora sin tvilling i något skede av livet. I tvillingrelationen finns ett unikt band som formas redan i fosterstadiet. Det gör sorgen efter en tvilling speciell. Följ med på min sida där jag hoppas kunna sprida lite av min skrivarglädje till dig.


Beställ Leva för två - tvillingar som förlorat sin tvilling berättar! 

Beställ en signerad bok, Leva för två för 222 kronor. Porto tillkommer med 60 kronor. Swisha 282 kronor till mig på 1236686257. Skriv din adress och till vem du vill ha boken signerad så skickar jag den till dig. Du kan även betala på mitt bankgiro 671-4133. Boken kan också beställas på Bokus.


"Att få ta del av de berättelser du fått till dig och delar med dig av gör något med själen. Berörande vackert". 

Käthe Ivarsson, författare och KBT-terapeut om Leva för två

"Jag blev otroligt berörd och har lärt mig mycket. Det är starkt och välskrivet, personligt och engagerande. Känsligt och ödmjukt". 

Michaela Gester, korrekturläsare Textvärt om Leva för två

Beställ Sensitivt ledarskap här! 

Beställ en signerad bok, Sensitivt ledarskap för 170 kronor. Porto tillkommer med 60 kronor. Swisha 230 kronor till mig på 1236686257. Skriv din adress och till vem du vill ha boken signerad så skickar jag den till dig. Du kan även betala på mitt bankgiro 671-4133.


"Det jag gillar är att det, i det finstämda, ryms många kloka poänger och nedslag om vad framtidens ledarskap handlar om". 

Ledarskapsutvecklare Clara Löfvenhamn om Sensitivt ledarskap


Beställ Högsensitiva berättar här!

Beställ en signerad bok, Högsensitiva berättar för 170 kronor. Porto tillkommer med 69 kronor. Swisha 239 kronor till mig på 1236686257. Skriv din adress och till vem du vill ha boken signerad så skickar jag den till dig. Du kan även betala på mitt bankgiro 671-4133. Boken kan också beställas på Bokus.


"Den här boken kommer jag att ha liggandes i mitt väntrum på min psykiatrimottagning och även rekommendera mina högkänsliga klienter att läsa". 

Elin Lundberg, socionom  och familjeterapeut om Högsensitiva berättar


 

Post
Instagram